Bakverk · Gravid · Rosa

Efterrätt…

Inatt vaknade jag strax innan 3 och mådde jätte illa, vet inte varför men trevligt var det inte och hur mycket jag än vred och vände gick det inte att komma till ro. Efter att Tindra lämnats på dagis kröp jag ner i soffan under filten och somnade. 2 härliga timmars sömn fick jag och trots att jag känner mig helt förslappad så känns det ändå bra!

Jag hade förberett efterrätt i tisdags som blev stående då jag fick det underbara prinsesshjärtat av Mattias så det blir istället kvällens soffmys…

Jag satt uppe sent igår och målade klart sängborden som äntligen är torra och har intagit sin plats i sovrummet. Ska fota så ni får se men först blir det att vika 6 högar med tvätt, bädda rent i sovrummet och börja packa ytte pytte kläder

Ses sen sötnosar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s