Djur · Hund · Utomhus · Vit

Mina fina blå…

Vilken härlig dag det varit idag!! Jag har hunnit med en massa idag och det känns i hela kroppen. Känner på mig att det blir en lugn dag imorgon vilket gör att det känns extra härligt med att ha hunnit med så mycket. Efter att jag fått ordning på det mesta inomhus tog jag med mig mina blå upp till fotbollsplan för en liten runda, tyvärr blir det inte så mycket mer än så på vardagarna just nu. Men så länge det finns massa snö att pölsa runt i tycks ingen av dom lida särskilt mycket…

Mina fina blå…

Ja, det är väl mest jag som pölsar runt medan hundarna springer fram och tillbaka. Nea ser till att jag kommer efter hela tiden och stannar jag upp är hon fort där för att kolla läget och tonåringarna, ja dom har fullt upp med annat…

Imorgon går vi in i en ny vecka jag och bebis så en magbild är nog på sin plats, alltid lika spännande ;0)

Ha en härlig kväll fina ni!!

3 kommentarer på “Mina fina blå…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s