Gravid · Rosa · Tårtor

Lilla extra…

Idag känns det bättre, så bra det nu kan kännas med foglossningar from hell och ett huvud mellan benen. (Har nog glömt säga det men på senaste besöket på Mvc så visade det sig att bebis är fixerad och ligger väldigt långt ner!) Men man vänjer sig liksom och hittar vägar att ta sig runt det mesta man behöver få gjort. Och idag fanns den där lilla extra gnuttan energi för att trotsa kroppen och faktiskt plocka i ordning i slagfältet här hemma…

Gårdagen gjordes ju inte många knop och önskad kinamat åts med god aptit av oss alla och Mattias hade med sig en liten överraskning i form av ett rosa hjärta…

Alla som känner mig vet att jag är otroligt svag för prinsesstårtor och vill man uppvakta mig är det en fullpott!! Idag njuter jag av resterna som belöning för mitt röjande…

Snart ska jag åka och köpa färg till mina fina sängbord som Mattias & Tindra överraskade mig med under helgen när jag var på mässan. Så imorgon blir det målning och kanske kanske får jag tid över till den där BB-väskan…

 

2 kommentarer på “Lilla extra…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s