Bebis · Gravid

Mig och magen…

God förmiddag! Snälla Petra hjälpte mig ta en bild på mig och magen igår då mina egna försöka blev allt annat än bra. Så här kommer den…

Vecka 36 är påbörjad och bebis är nu nästan 3kg tung och i magen är det trångt!! Det trycker för det mesta väldigt mycket neråt och sätter jag mig på huk känns det nästan som att den ska trilla ut. De senaste veckorna har jag börjat samla massa vatten och både händer och fötter värker och ansiktet, ja det ser ut som en sprängfylld vattenballong! Nu vill jag att veckorna ska rusa på så bebis kan komma ut och kilona kan börja trappa av…

Men innan bebis kommer blir det både cupcakekurs och baby & barnmässa och kanske till och med min egna födelsedag så förhoppningsvis går det rätt fort ändå.

Snart ska vi åka ut till farmor för lite lördagsmiddag…

Ha en fin dag allihopa!!

En kommentar på “Mig och magen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s