Djur · Hemma hos oss · Hund · Inredning · Pyssel · Renovering · Sovrum

Nymålade byrån…

Tack snälla söta för tipsen om virkningen!! Jag gjorde en kombination av Charlie och Annelis råd så ska jag sätta mig in i det hela lite mer noggrant efter en tripp till biblioteket någon dag (att jag inte tänkt på det innan)

Här kommer några bilder på den nymålade byrån som även fått nya handtag. Tyvärr är färgen så soft att det är svårt att få med den på bild men fint blev det i alla fall. Dekorationerna som stod ovanför sängen fick snäll flytta till byrån då vi har en mycket klåfingrig snart 2-åring här hemma…

Jag har spenderat förmiddagen nere på källarvåningen som återigen ser ut som ett allrum, allt skit som ställts ner och bildat små gångar genom rummet är nu borta. En del har hittat ny plats på hyllorna i garaget och en del ligger i bagaget på bilen och väntar på ett besök till tippen lite senare idag. Golven har dammsugits och skurats. En gammal bekantskap har fått flytta upp igen men det tar vi en annan dag…

Hundarna har sprungit fritt på tomten undertiden och jag bara älskar de stora ytorna vi har och det faktum att inga grannar bor precis inpå. 3 timmars röjning för mig och 3 timmars trädgårdsröj för hundarna blev alldeles lagom och nu ligger alla 3 vid mina fötter och snarkar ikapp. Läpparna rör sig, benen springer och morrhåren rycker så nog har dom fått springa av sig lite…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s