Djur · Gravid · Hund

Lilla fröken blå…

Ojojoj vad tungt det har varit idag, efter att jag lämnat Liten på dagis åkte jag iväg till Maxi och handlade lite. Tog en liten sväng till Claes Olsson och Kappahl där jag länge stod och suktade efter alla underbara kläder ur den lilla lilla Newbie-kollektionen!! Kunde inte bestämma mig för något så det blev en mössa och en fleecetröja till Tindra istället. Hur som helst så tog det lilla besöket närmare två timmar då det har tryckt på ordentligt idag så antingen lägger sig bebis tillrätta eller så övar den inför sin kommande position…

Tira börjar äntligen fatta det där med hakan-i-backen även om det tar några minuter innan polletten trillar ner. Hon är otroligt rolig att jobba med men som med allt annat som har med henne att göra så krävs det en stor skopa tålamod då hon mer än gärna vill hinna så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt! Att ta god tid på sig och att vara på bra humör är nog det som krävs för att kunna träna med lilla fröken blå…

Min lilla knasboll…

En kommentar på “Lilla fröken blå…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s