Hemma hos oss · Inredning · Pyssel · Renovering · Sovrum · Vit

Blåa och gråa toner…

Äntligen har jag kunnat fota sovrummet! Jag är så nöjd över resultatet så det nästan är löjligt, att ha världens bästa karl här hemma som offrar många helger och kvällar för att jag ska få mina idéer förverkligade är guld värt!!

Sovrummet är numera svalt och luftigt till utseendet och absolut mitt nya favoritrum. Blå och gråa toner börjar visa sig mer och mer här hemma. Sängbord kommer att påbörjas idag och sänglampor kommer någon gång när jag bestämt mig helt för vilken sort det ska bli…

Den underbara lilla krukan fyndade jag på Dimoda som hade 75% under sin ombyggnadsrea tillsammans med en större storlek för hela 35kr!!

Nu ska jag iväg och köpa material till torsdagens Cupcakeskurs, ha en underbar tisdag vänner!!

 

4 kommentarer på “Blåa och gråa toner…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s