Bakkurs · Bakverk · Cupcakes, Muffins

Cupcakes Workshop…

Välkommen februari!! Ny månad idag och det med ett strålande väder, solsken och minusgrader och marken täckt av den kalla vita snön. Igår gick solen inte ned helt förens strax innan fem och ljusa härliga dagar finns i siktet!!

Idag har jag bakat cupcakes hela förmiddagen då jag ska hålla kurs imorgon kväll. Många vändor smet blir det och trots att merparten av köket är täckt med cupcakes är jag inte klar än…

Det är många som har hört av sig och frågat om en ny kurs vilket är jätte roligt så eventuellt kommer jag hålla en ny kurs innan bebisen kommer såvida jag fortsätter må rätt ok. Det är verkligen jätte kul med så många som uppskattar bakningens alla möjligheter!

Bäst att återvända till köket, önskar er alla en underbar 1 februari!!

En kommentar på “Cupcakes Workshop…

  1. Jag vill gärna gå kurs. 🙂 Och så vill jag gärna ha receptet på de du hade med hit. Själva muffinsen alltså. De var sååå goda! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s