Hemma hos oss · Inredning · Pyssel · Renovering · Vit

Tränyanser i sovrummet…

Tanken var att få in lite tränyanser i sovrummet och efter att Mattias byggt färdigt den nya sängramen införskaffades en lasyr som skulle likna gammalt trä men med en aningen grå ton. Tyvärr visade den sig vara nästan lila när allt var färdigmålat och jag gick runt och velade och kände mig allt annat än nöjd. Idag var jag upp i färghandeln igen och pratade med honom om alternativ till att rädda sängen och efter en del övervägande köpte jag en ny lasyr mer åt det bruna hållet. När jag kom hem och strök ett lager över den gråa lasyren blev den nästan senapsgul och där någonstans hade jag lust att börja lipa…

Efter en stunds funderande hur sjutton jag skulle lösa det hela blev svaret så enkelt! Vit färg såklart!!! Jag har målat lite slarvigt så färgen inte har trängt ner i trät överallt och resultatet blev en härligt sliten look åt det gråa hållet.

Jag hann precis klar innan jag hämtade Tindra och därefter kom ett par och köpte vår gamla sängram så några helhetsbilder hann jag inte med så mer av sovrummet blir det imorgon…

Nu ska jag bädda ner mig med tensen och hoppas på att få sova hela natten i min nya ljusa säng!

Sov gott kära vänner!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s