Bebis · Bebisrum · Hemma hos oss · Inredning · Vit

Ljuvlig…

Ja det är väl den stora frågan just nu… Om det är någon som känner sig manad att gissa så varsågod! Själv har jag inte en aning.

Visst är den ljuvlig!!?? Tanken är att det ska sitta ett skydd runt om i vaggan men jag tror nog att det får bli ett vitt så länge tills vi vet vad som gömmer sig där inne. Jag är sådär löjligt förtjust i de där softa babyfärgerna och gillar det traditionella rosa/flicka & blått/pojke.

10 veckor kvar och nedräkningen har börjat….

7 kommentarer på “Ljuvlig…

  1. Jag behöver inte gissa för jag VET att det är en POJKE!!!! 🙂 Nä det vet jag ju inte men jag HOPPAS på det, hade varit så kul med en av varje fast det kanske är mer praktiskt med en tjej….ja ja tiden visar ju vad det är hur som helst 😉 KRAMAR I MASSOR!!!!

  2. Ljuvlig! Vad spännande att se vem det är därinne….Man längtar sååå efter dem små innan de kommit och när de väl kommit så känns det som om de alltid har funnits. Jag gissar på ett ljusblått tyg i framtiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s