Barn · Bebis · Självporträtt

Vecka 30

Tack alla fina ni för helgens alla gratulationer, det värmer verkligen!!

Idag lämnade jag Tindra på dagis igen efter ett långt uppehåll över julen. Det verkade som att hon haft det riktigt roligt och hon har varit på ett strålande humör hela kvällen. Jag hann med en liten tupplur innan jag åkte iväg för att hämta en vagga som vi fått av en vän, den är ljuvlig och för första gången känns det verkligen som att vi närmar oss den lill*s ankomst!

Förra veckan när jag precis gått in i vecka 30 var vi hos Petra som hjälpte mig att ta lite bilder på mig och magen. Tack snälla söta rara för dessa fina bilder!!

 

Foto: Petra Andersson

Idag har jag hunnit med så himla mycket, nästan hela huset är städat och flera maskiner tvätt har jag hunnit med. Hundarna är fortfarande trötta efter helgen och förutom små aktiveringar har det varit mestadels vila.

En riktigt skön dag trots att kroppen värker mer än vanligt. Imorgon ska jag unna mig att vakna upp till ett rent hem och faktiskt  måla lite. Längesedan var det och nu är jag så sugen på att få prova den blå färgen…

Ha nu en härlig måndagskväll!!

5 kommentarer på “Vecka 30

  1. Vilka härliga bilder!! Tänk att magen ska bli ett till underverk alldeles snart!

    Jag har gjort tvärtom idag. Aktiverat hundar (som ju varit hemma och haft tråkigt hela helgen) och låtit hemmet se ut som kaos. Städdag imorn…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s