Djur · Hund · Utflykt · Utställning

My dog 2012

Då var årets första utställning gjord. My dog är verkligen en upplevelse och oavsett resultat är det alltid otroligt kul att vimla runt bland alla hundmänniskor! Gårdagen åkte jag in ensam med Tira & Vin vilket helt klart var en upplevelse. Vin som antagligen inte är så van vid andra hundraser flög åt alla håll och visste inte riktigt vart han skulle ta vägen. Efter ett tag lugnade han ner sig och blev mer som sitt vanliga glada jag.

Tira ställdes och domaren för dagen gillade de grövre tikarna så vi fick nöja oss med Very Good. Eikes Jagger gick och blev BIR och en norsk röd tik som heter Amiiee blev BIM. Valpar dömdes av en annan domare och där blev en norsk tik BIR och Tezzes Tyler BIM!! Grattis alla!!

Därefter satt vi i rasmontern en stund och Tira älskade uppmärksamheten!! Jag tror de andra hundarna var tacksamma att få en liten paus från folkmängderna. Jag tror nog hon var framme och pussade på varenda unge som hängde vid staketet…

Idag fick vi äntligen sett årets hundteater med lite aktivering innan. Fina Gucci ”in action” med matte. Lika duktiga som alltid!!

Dagens resultat blev bra mycket bättre för vår del då domaren älskade Tira och först plockade ut henne som bästa junior med Ck för att senare i konkurrensen placera henne först igen med Cert!!! Tiras första Cert vid precis 1 år fyllda!! Som grädde på moset fick vi springa mot pappa Jack och Tira slutade som BIM!!!

Har tyvärr ingen bild på Nea men hon gjorde ett strålande jobb i ringen idag trots att hon var aningen övertaggad och placerade sig som bästa tik i öppenklass med Excellent men tyvärr inget Ck då domaren tyckte hon var något hög i hull. Vilket Nea alltid blir vid löpet så helt rätt. Hon fick strålande kritik i alla fall…

Foto: Linda Andersson

Tack alla underbara människor som finns runt ringen och hejjar och hjälper till!! Och stort Tack till underbara Linda som fotar och ser till att alla fina hundar dokumenteras!!

Tindra somnade på 5 min idag med flaskan i mun och hundarna har sedan länge avslutat den här helgen och nu tänkte jag göra desamma!!

Söta drömmar kära ni!!

10 kommentarer på “My dog 2012

 1. GRATTIS igen min vän!!!! TACK snälla du för de snälla orden, de värmer!!!! KRAM!!!

  1. Vi hann inte med att få hans papper i tid för att anmäla så han var bara med för miljöträning under lördagen. Vi håller oss till tåls så debuterar han till sommaren istället!

 2. Hej, vilka vackra bilder!
  Jag undrar om du fotade ras-paraden igår? Jag gick med min amstaff (grupp 3, terrier) och letar nu efter nån som kan ha fotat henne 🙂
  Med vänlig hälsning,
  Paula

  1. Tyvärr hade jag uppe min kamera alldeles för lite i helgen och rasparaden missade jag tyvärr :0(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s