Djur · Hemma hos oss · Hund · Inredning · Utställning

Koll på det mesta…

Jag tror bestämt att jag förträngt allt jobb innan en utställning. Hela dagen har vi förberett här hemma med motion av hundar, badning, trimning och packning. Nu tror jag att jag har koll på det mesta och ett sista ryck görs imorgon innan vi åker in till mässan jag och ungdomarna…

Jag ser verkligen fram emot morgondagen och söndagen samtidigt som jag redan längtar lite efter en lugn måndag framför tv:n.

Hoppas att jag träffar flera av er på mässan imorgon!!

*Natti natt*

2 kommentarer på “Koll på det mesta…

  1. Åh, vad det ska bli spännande att höra hur det går för er – ställer du alla tre? Håller tassarna härifrån (såå skönt att slippa stressen och sitta hemma i soffan o förhoppningsvis få lite info via FB). Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s