Bakverk · Mat

Underbar våffellunch…

I morse åkte jag och Tindra tidigt till läkaren för att kolla min rygg och nacke igen, inte jätte stora framsteg så sjukskrivningen fortsätter. Därefter åkte vi ut till Fjärås där Petra bjöd på en underbar våffellunch…

Gulliga Petra hjälpte mig med gravidbilder på mig, magen och Tindra. Underbara bilder med Tindra! Längtar tills jag får dom så jag kan lägga ut några på bloggen och givetvis beställa hem några att ha här hemma.

Igår kväll tog jag med mig tjejerna på en kvällspromenad med S & P och deras två tjejer. Mör i kroppen som väntat och även om det inte gick fort så tog jag mig runt i alla fall ;0)

Ikväll tog jag med mig Nea ut och cyklade igen och fy bubblan vad det kändes! Som tur är har jag världens bästa sambo som hjälper mig med cyklingen. Imorgon är det äntligen My Dog för vår del och vi mjukstartar genom att sitta en stund i montern. Både lördag och söndag ska det ställas så det är nog skönt att börja lite lugnt.

2 kommentarer på “Underbar våffellunch…

  1. Mysigt med våffellunch 😉 Ses kanske på mässan i morgon, ska åxå dit en sväng 🙂
    Var rädd om dig!!!!! KRAM!!!

  2. Hej hej. Vilken fin blogg. Speciellt de fina bilderna.. har du gått kurs? Många fina bilder. O stor lill-sessan blivit! Ser du ska få bebis igen. Grattis. Kul o se din fina blogg. Hoppas ni har d bäst!. Kram från Norge. Hälsa alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s