Hemma hos oss · Inredning · Mat

Stanna hemma…

I förra veckan slutade vårt modem fungera och i väntan på det nya har vi surfat via iphonen men igår fungerade inte det heller. Nu verkar problemet vara löst så nu är jag tillbaka!

Tanken idag var att besöka Fjärås och mysa lite med världens finaste Halo ( Aussievalp på 10 veckor ) och givetvis prata bort några timmar med matte. Efter att jag lämnat Tindra på dagis ville jag bara hem och bädda ner mig i soffan. När jag bestämt mig för att stanna hemma och slippa köra i den hårda blåsten och det piskande regnet tänkte jag att jag faktiskt kunde städa lite, sådär inför fredagens mys. Men näpp, inte det heller…

Istället sitter jag fast i soffan och äter upp de sista pepparkakorna tillsammans med en kopp varm choklad! Livet kunde ju vara värre…

Jag spenderade hela förmiddagen igår med att måla och riktigt nöjd blev jag med. Den softa blå färg jag valt börjar sakta göra entré i vårt hus. Den känns lite piggare och liksom lite som en början mot våren. Har ni tänkt på det att det faktiskt snart är vår!! Någon riktig vinter lär det väl knappast bli så nu väntar vi in våren istället!

Vad roligt förresten att de flesta av er tror på en pojk, själv har jag som sagt inte en aning och det mesta löper på som med den första graviditeten. Imorgon är det besök hos barnmorskan igen vilket ska bli spännande.

Ha en riktigt mysig dag där ute i regnet kära ni!!

En kommentar på “Stanna hemma…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s