Bebis · Självporträtt

Den ”lilla” magen…

Gjorde ett ganska misslyckat försök att fota mig och den ”lilla” magen. Förutom att jag för det mesta fick med halva mig eller taket så har vi så himla kass belysning så idag bjuder jag på lite halvgryniga bilder av mig och magen. Igår gick jag in i vecka 23 och jag tror väl att jag ligger på ett ungefär som med Tindra. Men det finns tydligen en del andra som tycker jag är riktigt stor, förra veckan när jag köpte tårtmaterial försökte A som jobbar där få mig att erkänna att det var två små i magen… Hahaha, nä det är bara EN!! Jag har själv sett det på ultraljudet. Vet dock inte om hon var helt övertygad så jag kanske är lite i det stora laget men vänta ni bara…

Med Tindra var jag ju enorm mot slutet och allt vatten jag samlade på mig var ju groteskt. Läppförstoring släng dig i väggen liksom! Har ju inte tänk att gå upp 29,5kg denna gången heller men med tanke på hur kilona bara kröp upp runt mig sist så vet jag att det inte finns några garantier. Denna gången vet jag ju vad som väntar och att säga att det inte är värt det är att ljuga sig blåå. Så skit samma om jag ser ut som en tvillingmamma..hihihi

 

Nu är det dags att göra Tindra sällskap i köket för det vankas tacos med alla goa tillbehör och ikväll blir det lussebullar och glögg minsann!!

Önskar er alla massa fredagsmys!!

7 kommentarer på “Den ”lilla” magen…

  1. Tycker du ser lik ut dig själv strax innan jul när du gick med Tindra. Det stämmer väl ganska bra i tid va? Lika fin iaf!! 🙂 Och jag hoppas du slipper all vätska den här gången även om det såklart är värt det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s