Djur · Hund

Thornapple Only The Brave

 

I lite mer än 5 veckor har vi haft honom hemma och gudarna ska veta att det inte alltid är lätt men två ungdomar i huset men vilken kille!! Han är en otroligt cool kille med ett hjärta av guld. Att han inte riktigt förstår allt alla gånger är ju en helt annan sak, inkallning är väl inte riktigt hans starka sida och visst kan man förstå att han tar sig friheten att ta ett extra varv ibland bara för att möjligheten finns.

Han och Tira har blivit bästa vänner och aldrig har jag sett en sådan gemenskap som dessa två har. De ligger ofta och småbusar eller myser med varandra och att låta den andre vara kan många gånger vara svårt, på gott och ont!

Nea tycker att det är ganska skönt att slippa Tira ibland och låter Vin många gånger ta över. Just nu innan löpet när hon är extra busig är han himla rolig att leka med men det avtar nog när löpet varat för hon tycker ju vanligtvis om att sura lite lagom på pojkarna ;0)

Vem kan motstå den blicken??

Inte jag i alla fall…

3 kommentarer på “Thornapple Only The Brave

  1. Det är tålamodsprövande med två ungdomar samtidigt, förstår dig helt:). Har ju två snart 11 månaders gamla syskon här, som också har så otroligt roligt och mysigt ihop, men som också peppar varann till mycket bus som ger mig gråa hår. Måste vara en härlig syn med alla dina tre blåa, saknar min blåa galenpanna så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s