Hund · Utomhus

En kväll med de blå

Gårdagen slutade betydligt mycket bättre än den började. Efter att jag hämtat Tindra tog vi med oss de tre blå upp till fotbollsplan så de fick springa av sig lite. Hem och fixa middag efter det och numera är det så roligt att få sällskap av Tindra som står på en pall och hjälper till (mest med att äta grönsaker och annat smått och gott) men ändå.

Lagom till att maten serverades dök Petra & Miffo upp för lite träning efter vi ätit. Vi hann inte med så jätte mycket men en hel del tips till de blivande stjärnorna fick vi till. Nea är ju mest övertaggad och lite knäpp just nu så det blev bara lite rolig träning för henne utan några större krav.

Peter & Sabine kom efter en stund och efter att jag lämnat av Nea och fått med mig ungdomarna istället gick vi upp till sjön. En härlig promenad med lika mycket prat som alltid som slutade i kolsvart mörker, som tur var hade vi pannlampor med oss. Trötta och nöjda efter dagen var vi allihopa!!

Idag har hela dagen gått åt att göra tårtbottnar och dekorationer till morgondagens och helgens tårtbeställningar. Jätte kul att få pilla med dekorationer igen!! Ännu mera dekorationer ikväll när lilla skruttan sover, men nu få jag skynda mig till dagis och hämta min fina lilla tjej!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s