Djur · Hund · Valp

Vilken dag…

Efter gårdagens långa bilresa hem i regn, blåst, dimma och kolsvart mörker planerade jag en lugn förmiddag i soffan för att ta igen mig, ack så fel jag fick!

Jag la mig ner för att sova en stund efter att jag och Nea lämnat Tindra på dagis och tror ni att jag kunde sova?? Näpp, inte alls!! Fick ett konstigt fixar och pysslar ryck mitt i allt och några småsaker som jag inte hunnit med fick helt plötsligt nytt liv. Hoppas kunna visa er imorgon!

Efter det badade och fönade jag Nea och om jag orkar ikväll ska hon få klippt bort lite tofsar här och där. Efter det fick golven sig en sväng av både damsugaren och skurmoppen. Hämtade skitungarna från hundgården och in med Vin i badkaret för ett desperat försök att få honom ren! Tira fick vänta på altanen och följa med mig till dagis för att hämta Tindra.

Därefter in i badrummet igen för att få sista hunden ren!! Fönen har gått varm här hemma de senaste timmarna och nu äntligen är hundarna lika rena och fina som mina golv!!

Någon som ville komma in…

Mattias lagar mat och Tindra gör sitt bästa för att komma åt tangentbordet medan jag skriver och de 3 blå ligger spänt och väntar på mat i köket…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s