Bebis · Hund · Valp

Älskade TiraBira

Sedan Tira kom till oss så har mängden trasiga leksaker ökat kraftigt! Hon älskar att leka, slita och dissekera dom, helt annorlunda mot Nea som visserligen också älskar att leka med dom men som snuttar istället för att gå lös på dom…

Älskade lilla TiraBira

Dagens härligaste nyhet var när beskedet kom om att Tindras kusin äntligen kommit till världen. En inte så liten tjej på 4,9kg och hela 54cm lång föddes efter lite komplikationer med akut kejsarsnitt. Alla mår bra och vi längtar efter att få träffa den nya lilla familjemedlemmen!!

2 kommentarer på “Älskade TiraBira

  1. Hihi, sån var Molly i början. Hon slet och drog ur allt innanmäte tills det bara var ett litet tunt skal kvar av leksakerna. Hon är snällare mot dem nu för tiden och de håller mycket längre även om det till slut åker ut lite ”inälvor” från dem 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s