Bebis · Hund · Pyssel · Tårtor · Utomhus · Valp

En sån där underbar dag…

Idag har varit en sån där underbar dag då man har hunnit med en massa och är lagom trött men på något sätt ändå har lite energi kvar. Förmiddagen spenderades med Farmor & Co som stannade på en fika. Därefter krattade jag & Tindra garageuppfarten medan Mattias byggde en lite sak som jag längtat efter länge…

Lagom till att Mattias byggt klart och matklockan började ringa öppnade himlen sig och regnet vräkte ner. Potatis/rotfrukter i ugn, grillad kyckling och bea fyllde vi magarna med till den tända kandelabern på bordet. Strax efter det hämtades dagens  tårta upp och sedan vällingmys i soffan med världens goaste tjej!!

Några bilder på dagens tårta…

Mattias åkte iväg till affären då vi båda fick ett ”måste-ha-begär” efter Ben&Jerry såhär på en lördagskväll :0) Tänkte passa på att spackla lite skruvhål så jag kan måla imorgon, åhh vad bra det kommer bli!!

Förresten så sitter jag i väntande stund och håller tummarna för Tindras lilla kusin som just nu har bestämt sig för att titta ut. Inatt eller imorgon har vi utökat familjen med en liten tjej, Tindras allra första kusin ❤

Ta nu hand om varandra där ute i ovädret!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s