Bakverk · Loppis

Farmor

 

Sitter just nu och inväntar Tindras farmor som kommer på besök om en liten stund. Hade tänkt göra en daimtårta som jag varit sugen på att göra länge men tiden räckte inte till så istället är fatet fyllt med vanilj & äpple/kanel bullar från frysen…

Fatet hittade jag på loppis så klart! Målat det vitt och tanken är att det ska slitas lite, har inte riktigt bestämt mig än. Hur det än blir tillhör det absolut mina favoriter här hemma!!

Igår kom finaste Petra & Calle hit för att hjälpa mig att röja källaren. Oj oj oj, säger jag bara!! Jag, Petra & två små knoddar sprang runt där nere och sorterade, slängde och flyttade runt. Det var svårt att låta det vara när kvällen kom men Petra & Calle åkte hemåt och jag satte mig med dagens tårtbeställning. En liten men underbar tårta om jag får säga det själv ;0) Kommer bilder lite senare idag på tårtan.

Ha en underbar lördag kära vänner!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s