Bebis · Utomhus

När man inte mår så bra…

 

Just nu mår jag inge vidare, ryggen värker och på det har jag gått och blivit lite sjuk. Eller sjuk vet jag väl inte egentligen utan mer orkeslös och slö, känns som att det är något virus som inte riktigt vill bryta ut men inte heller försvinna.

Och när man inte mår så bra så hinner ju hela huset förfalla vilket gör det hela ännu värre! Har försökt rycka upp mig de senaste 3 dagarna utan större lycka…

Jag och Tindra tog en liten tur runt tomten igår och plockade bär för att liva upp stämningen lite och oj vad hon gillar svarta vinbär. Sötaste lilla skatten min!!

Hoppas på att känna mig bättre snart så jag orkar ta tag i allt här hemma

8 kommentarer på “När man inte mår så bra…

  1. Hoppas att du känner dig bättre vännen efter kvällens trevliga stund på klubben 🙂 Du såg väldigt pigg ut hur som helst 😉 Kul att båda dina tjejer är så duktiga!!!! Tack för en jätte trevlig pratstund efteråt 🙂 KRAM!!!!

  2. Hoppas att du känner dig bättre snart! Har dragits med förkylning/virus hela sommaren men så igår så började jag kunna andas genom näsan igen och lite av huvudvärken försvann. Helt underbart. Men som du säger så förfaller ju hemmet när man inte är piggelin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s