Hund · Utomhus · Utställning · Valp

Mina fina tjejer

 

 

 

 

Easy To good to be true ”Tira” 6 månader

Door-keepers Nea the sweet sin ”Nea” 3,5år

Imorgon är det äntligen dags för årets Rasspecial som hålls i Göteborg i år. Hundarna är piffade och lika taggade som jag inför morgondagen. Det enda negativa var klädprovningen i kväll då jag insåg att jag nog gått upp en hel del sedan olyckan, inte mycket som passade men det löste sig nog ändå.

Nä, dags att sova så jag är pigg imorgon!! Längtar!!

2 kommentarer på “Mina fina tjejer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s