Bebis

Saknar…

Just nu saknar jag mitt lilla hjärta sååå mycket!! Hela dagen igår var jag borta på Möhippa för min barndomsvän och idag har Mattias och Tindra varit på Orust medan jag har fått ta det lugnt och fixat lite här hemma.

Fullt upp hela tiden tycker jag och att ta det lugnt och läka är svårt. Försöker slappna av emellanåt men det är svårt för det finns alltid något jag vill göra. Idag värker det mer än vanligt pga gårdagens aktiviteter men livet stannar ju inte för det!

Mattias har dragit färdigt alla rör till badrummet så nu äntligen har vi vatten, imorgon sätter han in toaletten och sedan är det en massa städning och lite finlir innan det är klart att användas. Men nu är vi nära!! Jag tänkte ta med Tindra och storhandla imorgon så han får jobba i fred. Längtar efter henne sjukt mycket!! Dom kommer hem snart men hon sover ju redan så jag får hålla mig till imorgon.

Tänkte göra ett litet inlägg med bilder från Rasspecialen så fort jag orkar sätta mig ner med bilderna, tänkte gjort det idag men händerna värker för mycket…

 

2 kommentarer på “Saknar…

  1. Man saknar dem attans fort… =) Och gud vilka söta bilder på henne! Jag måste komma iväg och hälsa på er någon dag! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s