Hund · Utomhus · Valp

Årets första dopp!!

 

Hela dagen idag har jag rensat ogräs från uppfarten i den heta solen och längtat till kvällen. Bestämde mig nämligen för att ta årets första dopp igår när vi var i Kallebäck då jag kände hur skönt det var i vattnet.

Petra mötte upp mig och tjejerna i Härskogen. Där gick vi till min favoritplats och badade och njöt utav den vackra stilla kvällen. Tira var i ordentligt och simmade runt för första gången idag och när jag badade tillsammans med dom skulle hon simma på min rygg, inte lika skönt!

Tack Petra för en härlig kväll!!

En kommentar på “Årets första dopp!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s