Hund · Utomhus · Valp

Hundbus

 

Idag och igår har det varit mycket hundbus för tjejerna. Igår morse mötte vi upp Angela & Nova med lille Aston och tog en härlig morgonpromenad och pratade om livet. På kvällen mötte jag och tjejerna upp Linda, Jojje, Milou & lille Casper i Härskogen för en kvällspromenad med lite bad. Fy tusan så söt han är lilleman!!

Lite bilder från vår härliga promenad…

Förresten så simmade Tira för första gången på riktigt igår!! Häftigt att se och nog ska det bli ett vattendjur av henne med så småningom ;0)

 

Idag avslutade vi kvällen med en promenad tillsammans med Sabine, Peter, Nayeli & Jasper. En underbar promenad upp till sjön, att det var ett år sedan jag gick där sist är skamligt! Tyvärr går det inte att ta med barnvagnen dit upp och det är en sorg för bättre promenadväg finns inte…

Tack alla fina vänner som berikat oss med sällskap på dessa promenader!! Det känns underbart att röra på sig igen och tack vare värktabletterna känner jag mig helt ok, måste väl erkänna att det är mindre kul när det slutar värka men själen mår desto bättre

Vi var hemma strax innan 22 tror jag så det var direkt ner och duscha mig och Tira inför morgondagens resa till Kalmar. Vid fyra blir vi hämtade av Tessan & Susan för den långa färden neråt i landet. Ska bli mysigt med en liten roadtrip och framför allt att ställa Tira igen, hon är en pärla min lilla Blå!

Nu lite sömn för det är en del som ska hinnas med imorgon

*Natti natt*

2 kommentarer på “Hundbus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s