Bebis · Hund · Utomhus · Utställning · Valp

Utställning Kalmar

I fredags blev jag och Tira upphämtade av Tessan & Susan och efter lite panikpackning av mig så styrde vi kosan ner mot Kalmar. Bilresan gick jätte fort då vi nästan pratade non stop ;0) När vi kom ner hade klockan hunnit bli halv tio och vi installerade oss i den lilla lägenheten vi fått hyra. Efter lite hundtrimmning av de två dåårarna satt vi i soffan och pratade till halv 2.

Jag fick sovmorgon och vaknade upp till morgonrastade hundar och efter lite städning packade vi in allt i bilen och körde till Kalmars Bhk där utställningen ägde rum.

Finaste killen i stan Door-keepers Mr steelman som fick Exellent

Easy Real diamond  slutade som Bis valp 6-9 mån

Spinnrockens Breakthru

Door-keepers Miss Marple fick Exellent

Tira blev Bir-valp 4-6 mån och väntan till finalen är ju alltid lång

Easy To good to be true ”Tira” slutade som BIS-valp 4-6mån

(Foto: Tessan)

När jag och Monster skulle in i finalringen hade han hunnit få lite väl många myror i brallan men han slutade som BIS 4

(Foto Tessan)

Efter en heldag på utställningen stannade vi för en bit mat och åkte sedan hemåt med våra blå. Vi stannade vid en mysig liten sjö för att rasta hundarna och låta dom bada och busa av sig lite.

Skrot & Gicci Syskonkärlek

Tira har inte riktigt kommit underfund med badandet och sprang mest fram och tillbaka för att titta på

Tira fortsätter att förbluffa mig!! Hon är en underbar tjej att jobba med och denna utställningen har hon varit fantastisk på. Hon börjar landa lite och trots att det fortfarande är väldigt mycket bus och en hel del trots i henne så är hon min pärla! Jag längtar tills vi är redo för tävling (kommer dröja ett bra tag) för jag tror att hon har stora potential i det mesta min lilla tjej.

Igår spenderade vi dagen på Allum tillsammans med Maria & Amy för lite behövlig shopping, främst till Tindra. Vi hittade en jätte bra overall till dagis och lite annat smått men hoodtröjor som var dagens stora mål hittade vi bara en utav :0(

Jag har haft så ont de senaste dagarna så jag har inte orkat sätta mig vid datorn, de nya värktabletterna hjälper inte alls lika bra. Fördelen med dem är väl att jag inte alls är lika yr och illamående som med de andra.

Tårtförberedelser pågår för fullt då jag har två bröllopstårtor som ska hämtas på torsdag, till midsommar har jag både tårta och cupcakes och jag har verkligen lust att slänga ihop en cheesecake eller moussetårta att ta med på midsommar om tiden bara räcker till, ja vi får se.

Nu får det bli en liten tur med hundarna och jag tänkte passa på att testa Tindras nya overall då vädret är allt annat än roligt :0(

3 kommentarer på “Utställning Kalmar

  1. Grattis till ännu en framgång med lill-flickan!

    Åh, nu får jag dåligt samvete, när du din stackare ska stå och göra tårtor åt oss när du har ont. 😦 Hoppas att det går över snabbt och att du snart är fit for fight igen – och har gott om tid, 🙂

    Kram ❤

  2. Ett JÄÄÄTTEGRATTIS från oss!!! Så jättefina bilder också… Lilla Tira är redan så himla fin – vilka fina färger hon har! Absolut en blivande stjärna, som så många av Easyhundarna. Verkar vara bra på att koppla av också…

    När det är rasspecial kommer Clemmie att likna en Chinese chrested, så det är inte lönt att ställa henne där. Om ni kommer till Sofiero, så ses vi….

    Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s