Uncategorized

Olyckan

I torsdags åkte jag och Tindra till Kungälv för att hämta tårtställningen till helgens bröllopstårta och på vägen hem blev vi påkörda, många av er vet ju redan om det. Vi låg på E6an precis utanför Liseberg när jag såg att det började tjockna på och jag saktade ner och ser bilen framför mig bromsa in hårt och sekunden efter att jag själv bromsat in känner jag en kraftig smäll och sedan en till… Tindra skrek och jag grät och skakade, av ren adrenalinchock drog jag upp Tindra i knät och höll om henne och hon lugnade sig snabbt. En skåpbil hade kört in i mig och en buss hade kört in i honom.

Jag ringde 112 och pratade med polis och sjukvårdare tills ambulansen kom. Jag satt och väntade i bilen med Tindra i knät och en sjukvårdare som höll min nacke medan en annan fick på mig kragen och samtidigt konverserade de om hur dom skulle få ut mig och om de skulle klippa upp bilen eller ej. Efter att dom konstaterat att jag bara hade smärtor kring nacken så tog dom ut oss på båren och in i ambulansen. Tindra fick en nalle av ambulanskillarna och lugnade sig när hon fått komma i mitt knä igen.

Precis när vi kommit till sjukhuset kom Mattias som suttit bakom oss i bilkön. De åkte hem strax  innan jag skulle in på röntgen så Tindra fick sova och äta. Underbaraste Linda & Jojje kom till sjukhuset efter att jag röntgats och satt och höll mig sällskap tills provsvaren kom. Allt såg bra ut och vi fick åka hem. Jojje körde hem min krockade bil och jag fick åka med Linda. Tack mina fina vänner för att ni alltid finns där!!!

Det har varit några tuffa dagar med mycket smärta. Jag äter jätte bra tabletter men jag blir både yr och illamående av dem. Igår testade jag att inte äta några och jag hade så ont så jag får nog fortsätta ett tag till. Eftersom att jag redan har en whiplashskada så kommer det här väl inte göra saken bättre precis!

Det enda som betyder något egentligen är att Tindra klarade sig utan en skråma! Mitt goa lilla barn är helt oskadd och precis som vanligt

5 kommentarer på “Olyckan

  1. himla otäckt! framförallt med barn i bilen. tur att de sitter så pass skyddade i sina stolar! hoppas du snart blir av med smärtan och att det inte blir några men. krya på dig från oss!

  2. Usch, jag tror jag såg er krock häromdagen i bilkön (konstaterade bara att det var en krock då, otäckt att läsa att det var du!) Om det var din bil så blev jag redan då så ledsen över att bilen hade både hundbur och barnsäte :(. Tur att allt ordnade sig!

  3. Vilken rysare! Och Linda och Jojje är ju guld värda, såna vänner växer inte på trä’n.

    Hoppas du slipper smärtorna snart.

    Krya på dig kram

  4. Fy så otäckt! Jag håller tummarna för att du snabbt mår bättre. Jag råkade själv ut för en nästintill likadan olycka på samma ställe för ett antal år sedan. Hade också whiplashskada sen innan, så det blev extra tufft efter andra olyckan! Håller som sagt tummarna för att din skada får läka fint och att du ej får bestående men av den.
    /Jessica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s