Bakverk · Mat · Självporträtt · Utomhus

Långhelg

 

Jag och min syster fick biljetter till Svansjön på Operan av mamma i julklapp och i lördags var det äntligen dags för baletten. Vi möttes upp på Avenyn och åt lite mat innan vi promenerade ner till Operan. Det var en jätte bra balett med otroliga dansare, vilken teknik dom har!! Lite bilder från dagen…

 

I söndags hade Petra planerat en heldag för oss då det var dags att använda min födelsedagspresent. Vi började förmiddagen med brunch på ett fantastiskt ställe i utkanten av Fjärås, hit kommer vi absolut åka fler gånger!!!!

Lite våffla på det såklart! Tror bestämt att vi rullade därifrån :0)

Efter några timmars besökande av traktens loppisar (med härliga fynd) så hämtade vi upp biobiljetter och strosade ner över Avenyn där vi hamnade på La Gondola för äkta pizza

Försök till gruppbild ;0)

Kolla in Petras Cola!!!! Någon som är förvånad????

Waters for Elephants hade hon bokat och jag kan säga att jag blev överlycklig när jag förstod vilken film det var vi skulle se! Hela dagen var en fullträff och jag ser fram emot många fler galna upptåg med Petra!!! Tack min älskade vän!!!

 

Långhelgen avslutades med nationaldagen då vi fixade lite här hemma, lagade god mat och smarrade på vaniljglass & jordgubbar med vitchokladkräm och marängkross.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s