Bebis · Hund

Miloumys & tårtsmakning

Igår stämde vi träff med Linda & Milou i Härskogen. Utan Lindas vetskap åkte vi hem till henne och överraskade henne precis när hon satt sig i bilen, vilken min hon hade *hihi* Eftersom Linda alltid flänger runt kände jag att det kunde vara gott för henne att slippa köra. Vi hade med oss en blomma och en liten present vilket gjorde hennes dag, jag tycker Linda borde få små paket lite oftare med tanke på hur bra hon ( och Jojje) är på att skämma bort sina vänner!!

Vi tog en härlig promenad och fick pratat av oss medan Milou & Tira röjde runt i skogen. Nea löper och fick stanna hemma med soffan helt för sig själv.

Puss på dig fina Milou

Idag hade jag ett blivande brudpar här på provsmakning av deras bröllopstårta som jag ska göra i början på juni. Jag och tjejerna mötte upp dem vid bussen mitt när det haglade som värst och  lagom till att vi kom hem igen så slutade det :0)

De hade med sig sin son som är jämngammal med Tindra och de båda sötnosarna härjade runt i vardagsrummet medan vi föräldrar smakade tårta och pratade för glatta livet. Riktigt trevligt par som bjöd på många skratt och som framförallt var jätte nöjda med tårtan! Det ska bli så kul att få göra en bröllopstårta igen :0)

Imorgon åker jag och Tindra och hälsar på Angela och hennes lilla Aston som är 2-3 veckor gammal (om jag minns rätt)

Först blir det ett stopp vid apoteket för lite medicin till magen! Kvällarna är riktigt jobbiga och idag har det varit soffläge sedan 19 då Tindra somnade. Försökte lägga mig och sova men hamnade till slut framför datorn då huvudet jobbade på högvarv, tänkte göra ett nytt försök nu…

Sov så gott alla fina!

2 kommentarer på “Miloumys & tårtsmakning

 1. TACK igen sötaste NADIA för den fina presenten och blomman, jag blev så enormt glad för överraskningen!!!!
  Du är en supervän!!!!! Å jag vet att sånna INTE växer på träd så SNÄLLA ÄLSKADE DU, VAR RÄDD OM DIG!!!!!
  Härliga kort du fick från vår promenad 😉 det var helt underbart att få prata av sig om allt mellan himmel å jord!!!
  TACK!!!!!!!
  KRAMAR I MASSOR!!!!!
  P.s Kul att det blivande brudparet blev nöjda med smakerna 😉 var nog för att vissa ingredienser kom från Gråbo 🙂 D.s

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s