Bebis

Lille Aston

Idag har vi knappt varit hemma alls, åkte förbi Allum i morse för att köpa lite babykläder för att sedan åka bort till Angela och hälsa på. När vi tagit av oss och kommit in i köket stod där en underbar trävagga med korg helt i min smak och nedbäddad där i låg ett litet knyte som fått namnet Aston.

Tindra har varit jätte trött hela dagen och trots att hon varit glad för det mesta så har man märkt att hon är slöare än vanligt. Mitt goa lilla hjärta!!

Knappa 2,5kg väger den lille och man kan inte annat än att förundras över hur märkligt underbart livet är!! Så liten och så färdig…

När Mattias kom hem åkte vi ut till Maxi och handlade och det tog ju sin lilla tid. Pyjamas och välling när vi kom hem och efter det tog det inte lång tid innan Tindra somnat. Vi båda landade i soffan efter att jag gått en liten sväng med fröknarna blå. Bläddrade igenom min nya tidning och njöt utav lugnet.

Måste lära mig att ta det lugnt…

En kommentar på “Lille Aston

  1. Bra! Din mage verkar behöva lite lugn. =)

    Jag håller med om att det lika mycket ett underverk varje gång man ser en liten nykläckt bebis – hur kan de vara så perfekta fast de är så små…? Man längtar ju till nästa, helt klart. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s