Bebis

Gympadojjorna

Dagarna bara rusar förbi och trots att schemat för det mesta är fullbokat så känner jag mig rastlös, jag försöker komma på varför men finner inget bra svar. Helgen har jag jobbat och i lördags kväll gjorde jag en tårta. Den jobbigaste tårtan jag någonsin gjort då jag förmodligen fått magkatarr igen. Jag gick hela lördagen på jobbet med magsmärtor som jag kände igen men inte kunde placera, på kvällen blev det värre och det var först då jag förstod var det var. För flera år sedan stressade jag som tusan i samband med ett nytt jobb och fick magkatarr och nu minns jag precis hur ont det gjorde…

Jag älskar att ha nya projekt hela tiden och sitter sällan still längre så att ta det lugnt kommer bli svårt, men egentligen tänkte jag inte skriva om mig alls utan om Tindra. Jag har letat ett tag efter ett par bra skor som hon kan gå i och eftersom hon inte är jätte stabil än så ville jag inte ha för klumpiga skor. Hade bestämt mig för att beställa ett par Kavat skor när jag snubblade på dessa små gympadojjorna.

Tyckte väl att dom var lite för rosa först men när Tindra fick syn på dom lös hon upp som en sol och klampar gärna runt här hemma i dom. Så nu kan man ju inte annat än att älska dom :0)

Idag tänker vi förhoppningsvis förgylla dagen för en vän, någon som betyder så otroligt mycket för oss…

2 kommentarer på “Gympadojjorna

  1. Du förgyllde verkligen min dag!!!! ❤
    Du är underbar!!!! Att ha en vän som du betyder så otroligt mycket för mig, det känns så skönt att alltid veta att vad som än händer så finns DU där ❤
    TACK sötaste och goaste Nadia för den fina presenten och blomman!!!!
    KRAMAR I MASSOR!!!!

  2. Supersöta skor ju! =)

    Och hoppas verkligen magkatarren går över fort, för det låter väldigt, väldigt otrevligt… =( Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s