Bebis · Cupcakes, Muffins

Min älskade lilla flicka

Här hemma händer det verkligen grejer just nu, Tindra blir allt stadigare och stadigare när hon går och utforskar världen ovanför på riktigt. Hon har börjat klättra och ska upp på allt, bordet, pallar, leksaker, hundar ja allt. Hon står på tå för att nå upp mot köksbänken eller matsalsbordet. Och när hon är busig springer hon runt här med så mycket fart att hon snubblar med jämna mellanrum.

Om hon blir tillsagd tex när hon trycker av och på elementet lägger hon sig ner på magen och gråter krokodiltrårar för att i nästa sekund gå vidare och pilla på något annat. Det är verkligen en rolig ålder nu när det händer så mycket och hon förstår vad vi menar. Hon pratar en massa men det vi förstår är mamma, dada, titta och aja än så länge.

Min älskade lilla flicka <3<3<3

Har varit sugen på att göra Ice Cream Cupcakes ett bra tag men har inte haft tid så nu när Tindra sover passade jag på att slänga ihop ett par. Hade inte allt hemma som jag tänkt använda men hittade lite strössel i alla fall

En kommentar på “Min älskade lilla flicka

  1. Jag håller verkligen med – bästa åldern! Det har verkligen hänt jättemycket här bara den senaste veckan och de förstår ju så himla mycket nu att man verkligen blir förvånad varje dag. =)

    Men jag gillar Tindras krokodiltårar bättre än Levis reaktion på att man säger till honom: då skyndar han sig att göra det han inte får extra snabbt och extra intensivt tills man hinner fram och tar bort honom… =P

    Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s