Bebis · Utomhus

Lekparken

Igår mötte jag & Tindra upp Maria & Amy och Annika & Emilio för en playdate vid lekparken. Tindra blev överlycklig och njöt verkligen av att få utforska allt roligt. Det var skönt att komma ut en stund trots att vi båda är lite snuviga just nu.

Tindra blev jätte ledsen när vi skulle gå men glömde snabbt av det när hon fick lite mellanmål. Riktigt roligt var det och trots att jag var helt slut när jag kom hem så kändes det riktigt bra att ha fått vara ute en liten stund. Att vara sjuk när man har barn är ju inte precis som innan när man kunde bädda ner sig själv i soffan en hel dag *hahaha*

Efter att jag vilat en stund på eftermiddagen tog jag tag i nedervåningen som just nu ser ut som F-A-N, jag kom en bit på vägen och fick lite ny energi att fortsätta och jag hoppas att jag mår bättre ikväll så jag kan fortsätta ( inte för att lite förkylning och huvudvärk brukar soppa mig)

2 kommentarer på “Lekparken

  1. Å vilka underbart härliga bilder på alla söta små busfrön i lekparken 😉 Några av korten på Tindra är såna där kort som säger mer än TUSEN ord… BARA REN LYCKA 🙂
    KRAM!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s