Hund

Drömmen om Lägre…

Tindra sover och jag har gjort något jag dragit mig för länge nu, jag har anmält Nea till 2 Lägre tävlingar i höst. Vi skulle egentligen tävlat nu under våren men efter ett flertal hältor efter träningar grusades de planerna rejält. Blev dessutom avrådd av sjukgymnasten att jag skulle träna med henne. Vissa dagar orkar jag inte och har lust att ge upp och bara låta henne träna ”lätta” saker som inte belastar henne över huvud taget medan andra bättre dagar ger mig kraft att drömma och hoppas att vi faktiskt en dag står där på tävlingsplan.

Nu är vi anmälda och kan vi inte träna vissa moment så får vi helt enkelt stå över för drömmen om Lägre lever kvar!!

3 kommentarer på “Drömmen om Lägre…

  1. Har du blivit rådd att inte träna alls?

    Klart att du ska fortsätta drömma och jag både hoppas och tror att ni inte bara står där på tävlingsplanen i höst utan klarar uppflyttet dessutom!!

  2. Å va härligt det är att få läsa att drömmen fortfarande lever kvar, lova mig en sak: SLÄPP ALDRIG DEN DRÖMMEN för jag LOVAR att NI kommer att fixa det!!! När Nea är uppmusklad ordentligt efter alla simtag som kommer att tas i sommar så kommer hon att fixa både hopp å kryp galant å hon om nån gör ALLT för sin älskade matte så GO FOR IT!!!!!!! ❤
    BAMSEKRAM!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s