Bebis · Hund · Inredning · Pyssel · Valp

Briotaxen…

Jag tror att det var ett tag sedan jag skrev någon uppdatering om Tira. Den lilla valpen är inte så liten längre och fasligt långbent har hon blivit, man börjar se att hon breddar lite över stussen och jag längtar efter att få se hur hon utvecklas i kroppen. Igår var vi på valpkurs igen och vi gjorde ett jätte genombrott!! Hon var så otroligt följsam och brydde sig inte ett dugg om sina kamrater, äntligen!! Vi fick hjälp av Micke att kolla hur det såg ut i vänstervarvet också och han tyckte det såg jätte bra ut. Eftersom vi knappt tränat på att stå ordentligt blir det väl lite sådär med det till premiären men det kommer. En fantastisk liten tjej är hon i alla fall på alla sätt!!

När Tindra låg i magen köpte vi en jätte Briotax som hamnade i hennes kista och glömdes av, jag hittade den idag när vi röjde lite inne i hennes rum och efter att jag fått loss den ur kartongen (tog typ en kvart!) så gick hon omkring med den och inspekterade den noga från alla håll. Att den lätt tar sig fram medhjälp av hjulen är jätte roligt!!

Nu går hon nästan hela tiden och har hon bråttom tar hon några steg och slänger sig sedan ner för att krypa den sista biten. Hon ser så stor ut när hon går omkring här hemma!!

Idag har hon lärt sig säga ”Titta” ordentligt så man tydligt hör vad hon säger. Hon pekar på saker (lampan oftast) och säger ”Titta” tänk att hon snart pratar så man förstår henne ordentligt. Vårt älskade lilla hjärta är ingen bebis längre…

Jag hittade en liten barnstol igår kväll som fick följa med hem, bortglömd och slängd i ett hörn. Kärlek vid första ögonkastet! Ska nog måla den vit och skrapa fram lite av det rosa tror jag. Nu var det länge sedan jag hade tid och ro att sitta och måla och jag har en del saker som ligger och väntar  som jag snart kan ta itu med.

I morse snöade det här och det var riktigt rått hemma. Vi har haft en lugn dag och mest pillat med tvätt, disk och lekt en hel del. Funderade på att ta en promenad med först Tira och vagnen och sedan Nea och vagnen för att ensamhetsträna Tira men Tindra ville lägga sig och utanför haglade det så vi skjuter planerna till lite senare under dagen eller ikväll.

4 kommentarer på “Briotaxen…

 1. Härliga bilder på gulliga lilla Tindra å även på sötaste lilla Nea och Tira!!! Kul att du hittade taxen 🙂 det var nog helt rätt tid nu för annars hade den nästan varit större än henne 😉
  KRAMIZAR!!!!

 2. Brio rules!! 🙂

  Titta har Sam börjat säga också! Såå häftigt när de faktiskt lyckas säga nåt riktigt i rätt situation och använda det rätt! 🙂

 3. Hi, hi, hon har redan börjat träna inför sin hundförarkarriär. =)

  Håller med om att det är gulligt när de börjar göra sig förstådda – de känns så stora!!

  Ska absolut säga till om jag kommer på något roligt med kameran, men än har jag inte kommit så långt… =)

  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s