Hund · Tårtor · Valp

Rocktårta & Dåårträff i slottskogen

Idag hade jag en beställning på en 1års tårta med Rock som tema till lilla Gabriel.

Chokladbotten och kladdkakebotten med rårörda jordgubbar, vitchokladmousse & mjölkchokladmousse.

Denna helgen har varit helt fantastisk! Igår fick vi besök av några vänner och vi grillade och pratade hela kvällen. Tindra var på strålande humör och busade med alla :0) När alla åkt hem satte jag igång med tårtan och det tog ju sin lilla tid så jag kom i säng strax efter ett vilket resulterade i att jag inte hörde klockan på morgonen (självklart hörde jag Tindra vid 06 som ville ha välling) efter lite snabbpackning kom jag iväg till slottskogen med mina två blå. Tjejerna skötte sig riktigt bra! Tira moffade lite åt människorna precis när vi började gå men slutade ganska snabbt att bry sig. Det blev lite fika och utställningsträning och en massa mys med alla våra Dåårar

Lite bilder på vårt fina gäng…

Mitt hjärta

Mitt lilla hjärta

Tezzes lånehund Mr Marshall

Lilla Kellie

Mr Milou charmören själv

Harryboy

Snyggebrosan

Gucci tar sig en tupplur

Lilla Hedda

Efter dagens tur i slottskogen gjorde jag och Tezze sällskap i Kallebäck för att svalka av hundarna lite och jag är sååå glad att Tessan delade med sig av sitt toppen ställe att simträna på!! Många turer ut dit kommer det bli under sommaren.

Imorgon är det barnkalas för lille Levi som fyller 1 år, det ser vi verkligen fram emot! Nu ska jag göra mina två trötta tjejer sällskap och hoppa ner i sängen.

Sov så gott alla fina!!

En kommentar på “Rocktårta & Dåårträff i slottskogen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s