Bebis · Hund · Valp

Dagarna går…

Ibland hinner jag inte riktigt med, dagarna går utan att jag hunnit med vad jag tänkt och under hela april har det känts som att jag har legat efter. En hel del helger har jag jobbat och massa tårtor på det gör att allt annat lägger sig på hög och väntar…

Försöker njuta av värmen och att kunna vara ute med hundarna och Tindra. Mitt lilla hjärta som gör att jag orkar, för på något sätt orkar jag ju! Suttit med en tårta ikväll och visserligen blev jag klar vid 22 men kände då att jag helt plötsligt hade tid över och satte igång med att röja köket, plocka ur och in i diskmaskinen, plocka i ordning i  vardagsrummet, hänga upp tvätten och lägga i en ny och sist men inte minst ta i tu med räkningarna… Ja och nu sitter jag här och klockan närmar sig 01

Mitt älskade lilla hjärta…

Igår kväll mötte jag och tjejerna upp Tessan & Gucci och Linda, Jojje & Milou för att simma i Kallebäck. Tessan var så snäll och delade med sig av deras simställe och det var precis vad vi behövde så där kommer det bli massa pass framöver för nu jävlar ska hon musklas upp ordentligt och trots att hon haltade lite ikväll är jag hoppfull, det känns riktigt bra och drömmen om Lägre känns mer och mer verklig!!

Tira förstod inte riktigt varför det sprang en massa folk förbi oss hela tiden och för den lilla damen blir det en hel del träning med just sådant framöver. Hon har ju alltid Nea vilket inte alltid är så bra, hon måste ju lära sig att stå på sina egna ben den lilla…

5 kommentarer på “Dagarna går…

  1. Ser härligt ut!!! Tindra klär som jag sagt innan, väääldigt bra i marinblått! Sötnäsan!

    Det där med att ta ut valpen på egen hand är fasen så svårt att lyckas med av nån anledning. Tycker att jag för varje valp sagt att jag ska vara jättenoga med det och ändå inser jag när valpen börjar bli vuxen att jag ändå slarvat alldeles för mycket… 😉

  2. Så jäkla fina bilder på Tindra!!! Och det sista där på Tira oxå…

    Håller oxå med om att man tänker så mkt bra man ska göra med sina nytillkomna vovvar, och plötsligt är de ett år och man inser att man hunnit med ungefär en tiondel av det man tänkt sig. =/ Bellis hade verkligen behövt spendera mer tid utan de andra! Men det är ju bra att du kommer på dig själv med detta redan nu, Tira är ju så liten än. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s