Bakverk · Bebis · Cake pops · Cupcakes, Muffins · Macarons · Tårtor

Tindras barnkalas

På Tindras 1års dag hade vi barnkalas här hemma för att fira vår stora tjej lite extra mycket och gisses vad kul det var med alla mammor och barn! Petra & Calle, Maria & Amy, Sandra & Sam, Yohanna & Levi och Carolina & Elias kom för att fira med oss. Det var en jätte lyckad dag med en massa bus och mys för vår lilla 1 åring och hennes vänner.

En massa bilder tog jag och det har tagit lång tid att hitta energi att gå igenom allihopa men nu är det gjort så idag får ni se en massa bilder från kalaset…


Idag firar vi pappa Mattias med lite hemma mys och grillning med farmor, farfar och lilla farbror som kommer hit. Hoppas solen gör oss sällskap idag!

Ha en underbar 1 maj fina vänner!!!

4 kommentarer på “Tindras barnkalas

  1. SÅ fina bilder på en liten busig tjej. Kortet när hon äter tårtan och tittar finurligt åt sidan kan vara värt att kopiera och göra en tavla. Hon gör sig så bra på kort. Ditt nästa yrke kanske ska vara en fotograferande bagare.

  2. Vilka fantastiskt fina bilder från kalaset, jag dör så sött det är när hon äter tårtan!!!!! Så fina bilder! Ofattbart att våra små prinsessor blivit så stora!

    Stranden ligger precis där vi bor, vi går bara över vägen så är den där, HELT UNDERBART!!!!

    Stor kram från oss ❤

  3. Åh, vad många underbara bilder från kalaset! Tårtserien är ju bara för gullig!!! =) Och min älskade Levi, vad kul att det blev några kort på oss tillsammans. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s