Tårtor

Aussietårta

Kom på att jag glömt lägga ut bilder på min senaste tårta!! Förra veckan fick jag äran att göra en Aussietårta till Kennel Lojocas & Kennel Force Galaxies kennelläger. En tårta som var otroligt rolig att göra och jag önskar jag hade haft lite mer tid för att göra den ännu bättre :0) Jag tror att dom var nöjda och det är ju huvudsaken.

Här kommer den…

Tänkte sätta mig och redigera bilder från Tindras 1års dag då vi hade barnkalas, det är bara 500-600 bilder att gå igenom så det har tagit tid. Men förhoppningsvis hinner jag bli klar lite senare för ikväll ska jag sitta med en ny tårtbeställning som jag påbörjade igår kväll.

Men först av allt ska vi packa väskan då det är sista gången vi har babysim idag!

5 kommentarer på “Aussietårta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s