Bebis · Kläder · Lillasyster · Rosa · Vitt

Inför hösten…

Häromdagen fick jag hem ett så fint paket till Lillasyster. Hon växer så det knakar och vi behöver rusta upp inför hösten. Världens finaste stickade tröja kunde jag inte motstå…

DSC_0037

Zara är en av mina absoluta favoriter när det kommer till barnkläder. Deras mjuka material, färger och mönster passar mig så bra då jag är lite allergisk mot alla Disneytryck. Det kommer ju en tid då man inte har så mycket att säga till om så man får passa på…

DSC_0038

Och hennes allra första namnnapp, precis som Lillebror så har hon fått med eget namn på. Dessa är dessutom perfekt till dagis när det är många nappar för fröknarna att hålla reda på…

DSC_0039

Imorgon blir hon 1 år mitt lilla hjärta! Tänk er att det gått så fort, tänkte att det var på tiden att lägga ut min förlossningsberättelse. Hade aldrig tid när hon var ytte pytte att sitta vid datorn men nu när hon sover själv passar det bra att knåpa ihop ett inlägg…

Ha en fin dag vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s