Födelsedag · Kalas · Lillasyster · Loppis · Vitt

Små koppar…

I söndags åkte vi en sväng till Borås till en loppis för att kika efter några tekoppar till Lillasysters kalas. Och precis innanför dörren stod en ljuvlig liten servis och väntade på oss och där plockade jag ut några koppar för att komplettera med de vi redan hade hemma…

DSC_0640

Barnen fick välja varsitt fat till kakorna och båda två valde små fat med en lila blomranka, så himla söta…

DSC_0646

En liten tekanna hoppades jag på att kunna hitta men mer som en liten bonus och där stod den bredvid kopparna och passade perfekt till vår lilla kompott…

DSC_0650

Systeryster hittade små koppar på någon loppis för några år sedan som hon gav mig och dessa har så snällt väntat på att få användas och att få kompletteras med andra små koppar och äntligen är det dags att få plocka fram dom ur gömmorna…

DSC_0652

Ja så var det vara några dagar kvar till världens finaste unge fyller 1 år! Hennes allra första födelsedag och vi bjuder på tebjudning i finkoppar och hoppas på en härlig dag med fina vänner och minst lika fin familj…

DSC_0658

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s