Altanen · Bebis · Hemma hos oss · Lillasyster · Utomhus

Finaste lilla J…

I dag väcktes jag tidigt av Pappan som planerat in en egendag för oss. Fick information efter frukost att vi skulle åka iväg på spa och hann inte mer än att börja ta på mig kläder innan vi fick veta att vår barnvakt fick avboka. Riktigt tråkigt men det var bara att avboka och planera in annat…

Nu ikväll åkte Liten & Lillebror hem till Mormor för att sova över och bli lite bortskämda med en massa mys medan vi fick låna världens finaste lilla J då Mamman & Pappan ville fira bröllopsdag på tu man hand. Småtjejerna lekte så fint tillsammans och utforskade husets alla vrån ihop. Efter lite kvällsmat bytte vi om till pyjamas och tjejerna fick borsta tänderna i väntan på läggning…

DSC_0395

DSC_0426

DSC_0449

Så himla söta ihop dom där två och lika busiga båda två…

DSC_0416

DSC_0454

DSC_0458

DSC_0481

DSC_0490

Lite välling och nattvisa var för sig så sov dom rätt fort. Läggningen gick ju barnsligt enkelt så jag hoppas natten blir likadan. Kändes ju nästan lite som semester utan de stora barnen som stojar och håller på…

DSC_0485

Nu blir det soffmys för hela slanten, god natt vänner!!!

En kommentar på “Finaste lilla J…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s