Bebis · Hemma hos oss · Lillasyster · Sovrum · Vitt

Morgonfrisyr…

God förmiddag. Vi har haft en rätt lugn helg fast lugn är den ju sällan ändå med fullt hus. Lillasyster har sovit rätt dåligt och vaknat till och gnytt från och till hela helgen och dessutom varit svår att lägga. Kanske är det tänderna som spökar eller någon ny utvecklingsfas på gång men extremt lite sömn har det inneburit för mig så jag har varit rätt trött i helgen. Men väldigt effektiv för jag har städat från morgon till kväll precis hela helgen och äntligen börjar det bli någorlunda ordning här hemma…

Lillasyster vaknade 06.30 imorse och trots flera försöka att lägga om henne gick det inte. Några timmar senare somnade hon gott och vaknade upp med världens morgonfrisyr, hihi…

DSC_0338

DSC_0340

DSC_0350

DSC_0357

DSC_0359

Det tog sådär 10 månader men nu sover hon inte gärna utan nappen. Vi testade ett gäng nappar när hon var liten men alla har hon ratat, köpte en ny variant för några veckor sedan och dessa har hon blivit väldigt fäst vid så kanske var det bara fel sort…

DSC_0400

DSC_0404

Önskar er en fin söndag vänner!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s