Vikt efter förlossningen

Vikten 7,5 mån efter Lillasyster…

Nu var det ett bra tag sedan jag engagerade mig i vikten ordentligt. Jag hade så himla svårt att komma under 70kg och ju mer jag försökte desto svårare kändes det så jag stannade av ett tag och lät det komma när det kändes rätt och för ett litet tag sedan började jag sakta engagera mig lite mer i kosten igen. Jag har även börjat väga mig igen och äntligen har det börja släppa och vågen visar minus igen…

Bilder från 5 mån efter Lillasyster och från idag 7,5 mån efter, jag tycker nästan att jag ser smalare ut då än nu…

Ska nog ta kort i samma kläder så kanske resultatet blir lite mer rättvist…

3

Påväg neråt är det i alla fall och det känns skönt att äntligen börja kunna dra på sig lite vanliga kläder och slippa gå i mjukisbyxor hela dagarna…

 

 

4

_DSC0446

2 kommentarer på “Vikten 7,5 mån efter Lillasyster…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s