Vikt efter förlossningen

Vikt 5 månader efter…

Idag blir Lillasyster 5 månader och det var dags för vägning igen. Måste säga att vägningarna är inte alls lika kul denna gången då min motion är nästintill obefintlig. Inga större framsteg då jag stått still på vågen i 3 veckor men nu äntligen har det släppt… Första bilden är från idag och andra från förra månaden och skillnad är ju inte särskilt stor där heller tyvärr… 1 bild1 Den första bilden är från idag och den andra från samma tidpunkt efter Lillebrors förlossning. Rätt stor skillnad ändå tycker jag och kanske inte så konstigt då jag gått ner flera kilon mer efter honom än denna gång… 2 Hur som helst är det ändå ett minus och trots att det går trögt är jag glad att det går neråt. Om jag är redo för vår och en bebis som kan börja njuta av att åka vagn? OOOooo ja!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s