Bakverk · Barn · Hund · Lillebror · Utflykt · Vit

Årets första semlor…

I fredags åkte jag ner till Halmstad tillsammans med Lillasyster & Nea och Sandra & Mello. Vi gjorde vår debut på Rallylydnadsplan och jag tog det rätt lugnt hela dagen tills det var vår tur. Vi var sista starten för dagen och Lillasyster sov gott i famnen på Sandra medan jag och Nea värmde upp. En träning har vi gjort och denna tävling fick bli lite en koll för att förstå lite hur det går till på tävling.

Vi gjorde riktigt bra ifrån oss och kammade hem 87p av 100p möjliga varav hälften var förarfel. Helt otroligt stolt över min tjej och att all den där grunden vi lagt fortfarande sitter i. Så kul att se henne taggad och att samarbetet är precis lika bra och roligt som när hon var liten. Ett första pris i Rally gav mersmak så fler tävlingar får det bli i år! Och kanske vågar jag mig ut med lilla Tira också…

Vi kom hem mitt i natten vilket resulterade i sovmorgon för mig och Lillasyster och när vi vaknade igår kände jag mig inte alls kry. Vilade mest hela dagen och slumrade till i sängen en stund mitt på dan. Till kvällen piggnade jag till lite och vi bänkade oss framför Mellon med lite lördagsmys…

_DSC0423

Idag har varit en väldigt produktiv dag och vi har varit igång hela dagen. Förmiddagen spenderade vi ute i solen hela familjen och fyllde släpet med diverse skräp och därefter åkte vi till tippen. Stannade och veckohandlade lite snabbt på vägen hem. Lagade lite enkel söndagsmiddag och satte igång och vek tvätt. Storstädade resten av huset och nu är vi äntligen klara för idag…

_DSC0435

Årets första semlor har vi hunnit göra och även i år fick det bli mini semlor, känns lite mer lagom…

_DSC0440

_DSC0451

Fantastiskt goda blev dom och barnen gav en stor tumme upp. Även Lillebror som emellanåt inte alls är så förtjust i det söta…

_DSC0471

En liten gottegris…

_DSC0473

_DSC0476

Kladdigt blir det…

_DSC0468

Nu ska jag hoppa in i duschen och tappa upp ett bad till Lillebror. Tjejerna har redan hunnit med sitt bad och efter det blir det kvällsmat och en bok innan sängen för dom små. Och jag, jag ska njuta av ett rent hem och en produktiv dag. Imorgon tar vi Måndag i lugn och ro…

Fin Söndag på er vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s