Bebis · Lillasyster · Livet

Lillasyster 4 mån…

När Lillasyster nyss blivit 4 månader passade jag på att fota henne lite, det går så himla fort. Kanske inte så konstigt när man har 3 barn och det är full rulle hela tiden. Lillasyster verkar tycka det där med mat är riktigt kul och hon gapar stort för det mesta. En liten majsgrötsportion försöker jag ge henne på morgonen och ibland även kvällen när vi andra äter. Och när hon är vaken runt vår middag får hon testa något nytt. Igår fick hon potatis & broccoli och precis som de andra två var väl konsistensen ingen höjdare men hon åt snällt ändå…

Hon ser ju galet rödhårig ut på bilden men det är ljuset som gör det…

_DSC0010

Vikten var 6450g och längden 65cm, hon fortsätter ligga på den lägre viktkurvan men sticker iväg lite på längden…

_DSC0032

_DSC0038

Just nu ska det ätas på allt, allt som kommer i hennes väg ska in i munnen. Hon tuggar gärna länge och hårt på våra fingrar om hon får och emellanåt även på sina egna. Och hennes miner, helt oslagbara! Hon har så mycket roligt att bjuda på och ger oss en massa goa skratt. Nu känns det så avlägset att hon var så ledsen där i början, en riktigt glad tjej har vi som sover precis som hon ska…

_DSC0040

_DSC0194

_DSC0072

Hon påminner mer och mer om Lillebror och inte bara till utseendet utan även till sättet. Hon har väldigt lätt till skratt och tycker om de allra flesta som pratar med henne. Och precis som Lillebror sover hon väldigt mycket. Hon sover dock fortfarande i famnen och tycker inte om att ligga själv och under nätterna ligger hon helst nära mig…

_DSC0073

_DSC0089

_DSC0099

_DSC0128

Att få uppleva bebistiden än en gång är helt magiskt! Går inte att tänka sig ett liv utan henne, vår lilla prinsessa…

_DSC0189

Önskar er en fin dag!

En kommentar på “Lillasyster 4 mån…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s