Altanen · Barn · Hemma hos oss · Livet · Renovering · Sommaren · Utomhus

Egentid med Lillebror…

I helgen började vi riva vår altan, äntligen! När vi köpte huset var vi överens om att altanen var en av de första sakerna vi behövde bygga om och nu sådär 7-8 år senare är det äntligen dags! På nått sätt har den alltid blivit bortprioriterad och andra saker har kommit före men i år sa vi att den måste göras och så blev det. Jag ska lägga upp lite bilder på den gamla sedan när den nya är på gång, tänkte det kunde vara kul att se före och efterbilder.

Idag hämtade jag bara upp Lillebror från dagis, Liten följde med några kompisar hem så det blev lite egentid med Lillebror under eftermiddagen. Vi satt och myste en bra stund i soffan bara han och jag innan pappa kom hem. Jag älskar hur kramig och gosig han fortfarande är, han verkligen borrar ner sig hos mig och sitter och pratar om allt och inget.

När pappa kom hem följde han med ut för att hjälpa till. Dom grävde hål till de kommande plintarna som ska gjutas och Lillebror hade riktigt riktigt roligt…

DSC_1073

DSC_1075

DSC_1077

DSC_1079

Ännu roligare hade han när han kom på att man kunde mosa lerklumparna med händerna…

DSC_1091

DSC_1093

Världens finaste Lillebror har vi! Jag fullkomligt älskar hur pratglad han har blivit, han förklarar och visar med händerna och det är inte alltid man förstår allt men det mesta börjar falla på plats. Ofta delar han upp ord med en liten paus i mitten som ply…plaaan (flygplan) och måå…laa (måla). Och andra ord säger han super fort som sitt egna Eo (Theo). Ja riktigt roligt är det med en pratglad Lillebror. Mjölk har gått från Buck till Muuk. Lite svårt att tänka sig fortfarande att han ska bli storebror ♥

DSC_1107

Nu väntar sängen! Sov gott vänner!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s